Seminarium om KTHs nya utbildning!

Med anledning av lanseringen av sin nya vidareutbildning, Design & Byggande i staden, bjuder KTH in till frukostseminarium. Och så här skriver man i programmet:

"Sverige har arkitekter och samhällsbyggare med högsta kompetens. Trots det får vi inte till de innovationer som krävs om vi inte samarbetar mer. Nätverkande över yrkesgränser är det bästa sättet att lösa den samhällsbyggnadsutmaning vi står inför. Och det är en kompetenshöjning som kommer att krävas för alla företag som vill fortsätta att vara konkurrenskraftiga. Därför startar vi nu, på initiativ av Stockholms Byggnadsförening, vidareutbildningen Design & Byggande i staden som syftar till just detta. Utbildningen består av flera fri­stående kurser och är för branschfolk, av branschfolk och forskare i framkant.

Två aktuella stadsbyggnadsprojekt med dess drivkrafter och konflikter presenteras av Maria Håkansson och Torun Widström (forskare KTH). Projektens komplexitet diskuteras sedan av panelen utifrån deras infallsvinklar och erfarenheter. I panelen: Anette Scheibe Lorentzi, Hans Lind, Tina Karrbom Gustavsson och Emma Jonsteg.

Läs mer om seminariet och anmäl dig på KTH:s hemsida.