I bakgrunden

Hallonporten

Nya stjärnor till Utopia!

Höstterminen har dragit igång med sjukt högt tempo här på kontoret. Tur då att vi fått in ett gäng grymt kompetenta nya medarbetare. Trion på bilden är från vänster till höger, Jimmy Larsson, Helena Heymowska och Johan Bejne.

Jimmy Larsson, Helena Heymowska och Johan Bejne.

Jimmy Larsson är byggnadsingenjör och har tidigare arbetat på bland annat Krook & Tjäder och Frenning & Sjögren, båda i Göteborg. Han har en magisterexamen i byggnadsteknik med inriktning på byggnadsutformning och arkitektur från Tekniska Högskolan i Jönköping. Jimmy har tidigare jobbat med alla möjliga typer av tekniskt krävande projekt, allt från bostäder, fritidshus, industribyggnader till handel, kontor och rättspsykiatri.

Helena Heymowska är ny praktikant på Utopia och har en kandidat i design med inriktning mot scenografi och ljusdesign från KADK i Köpenhamn 2008-2011 och avslutade i våras sin kandidat i arkitektur från KTH. Helena är dessutom nationell kontaktperson i den ideella arkitektstudentorganisationen EASA (European Architect Students Assembly) och har de senaste åren deltagit i evenemang i Slovenien, Bulgarien, Tyskland och nu senast på Malta.

Johan Bejne är arkitekt med en examen från Konstakademins arkitektskola i Köpenhamn 2001. Tidigare har Johan jobbat på Tage Lyneborg arkitekter i Köpenhamn och Wester+Elsner arkitekter i Stockholm, sedan 2006 i rollen som projektansvarig med inriktning på tidiga skeden och konceptutveckling.

Alla tre är oerhört varmt välkomna till Utopia och vi ser fram emot att få presentera dem live för alla våra uppdragsgivare. Och inte minst att få visa upp resultatet av deras arbete för alla er andra så klart.